B&B Arrangementen

 

- Zoete Inval €10.= voor 2 personen.

U geniet van een punt huisgemaakte appeltaart & slagroom met koffie en/of thee naar keuze. Vanaf 1 april tot 1 oktober heeft u ook keus in andere taartjes en koffie's. Want dan is onze Theetuin weer open! Zie daarvoor ons Theetuin Menu

- Borrelplank €15,=

Laat u verrassen! Deze is rijkelijk gevuld!

- Stokbroodje & Lekkere smeersels €5.95

- Portie bitterballen of bittergarnituur  (8) €6.95

Met mosterd en/of mayonaise.

Vrienden/familie ontbijt €15.00 p.p. 

Mocht u samen met uw vrienden/kennissen of familie gezamelijk willen ontbijten in of buiten uw chalet ? Dat kan! (max. 2 personen extra)

Laat uw vrienden/kennissen of familie dan ook het ontbijtformulier invullen die klaar ligt in uw chalet. En dan zorgen wij ervoor dat u tezamen kunt ontbijten. 

- Verjaardagsontbijt €10.00

Is 1 van u jarig tijdens uw verblijf? Maak t dan wat specialer!

De ontbijtmand wordt dan feestelijk versierd met een verjaardagskaart, een kaarsje om uit te blazen en een leuk Zeeuws presentje. Ontzettend leuk om uw partner of vriend(in) hiermee te verrassen!

- Romantisch verblijf €39.95.

We zorgen voor een romantische setting in uw huisje. We zetten ook een mooie kaart neer op tafel met uw eigen persoonlijke eigen woorden. (De tekst geeft u van tevoren aan ons door...) Een fles Prosecco of wijn naar keuze met zoete of hartige lekkernijen (zoete bites, bitterballen, bittergarnituur of stokbrood met lekkere smeersels) staan klaar in uw B&B op het tijdstip die u aangeeft. Het bed zullen we versieren met rozenblaadjes. En een flesje massageolie van Kneip staat klaar op het nachtkastje. Heeft u andere wensen? Dan horen we het graag.

- Privé Wellness v.a.€25.00

Bij uw reservering geeft u aan wanneer en hoe laat u gebruik wilt maken van de op hout gestookte hottub en/of sauna. ( de hottub is binnen 5/6 uur warm. De sauna binnen 1/2 uur) U boekt dit voor de gehele avond. Meestal maken gasten hier ná het avondeten gebruik van om daarna lekker rozig naar bed te gaan. 

- Sauna= €25.00. Hottub =€49.95. Boekt u beiden dan kost het u €69.95. (Inclusief schoonmaakkosten)

*24 uur van tevoren aangeven in verband met opstoken. 

- Romantische Privé Wellness €89.95,= 

U boekt de complete Wellness inclusief een heerlijke koude fles prosecco of een fles wijn naar keuze. (géén gedistilleerde dranken.) En een schaaltje zoete of hartige lekkernijen. (zoete bites, bitterballen, bittergarnituur of stokbrood met lekkere smeersels)

Wij creëren een romantische setting bij de Wellness zone. Kaarsjes, fakkels en een vuurkorf zullen branden, mits er niet teveel wind is. Het blijft natuurlijk Zeeland. Laat u verrassen!!  Neem tussendoor plaats in onze loveseat om af te koelen en geniet van het uitzicht. * Een flesje massageolie van Kneip cadeau;-) 

*24 uur van tevoren aangeven in verband met opstoken. 

- High tea €21.95 p.p.

Bij uw overnachting kunt u ook een High tea reserveren, bijvoorbeeld bij aankomst.            Daarna hoeft u echt niet meer uit eten;-).                          Dit kunnen wij realiseren in uw accommodatie. Of met mooi weer op uw terras.

*24 uur van tevoren aangeven.

Fles wijn (Chardonnay, Rosé, Moscato(zoet) of Merlot(rood)) €12.50

- Fles Prosecco €13.50

-Flesje bier €2.75

(Amstel, Heineken, Hertog jan, Radler) 

- Extra Blikje Frisdrank €2.50

 

Vanaf april tot oktober is het mogelijk om iets te bestellen van onze Theetuin lunchkaart menu om als diner te gebruiken. Geef dat vooral aan, en dan zorgen wij dat het naar u gebracht word op een door u gekozen tijd bij uw accommodatie! Dat vinden we alleen maar leuk en fijn!