Reactie plaatsen

Reacties

Patsy
8 maanden geleden

Was top’

Paul & Tiny
10 maanden geleden

Een aanrader!
Een hartelijk ontvangst door de superlieve gastvrouw.
Wij verbleven met vrienden, dus we hadden de 2 huisjes. Allebei even mooi ingericht naar een verschillend thema. Het ontbijt werd aan het huisje gebracht op het afgesproken uur. Heel uitgebreid en mooi verzorgd. Echt genoten!

Yvonne&René
een jaar geleden

Wat een heerlijke plek vooor een B&B. Wij hebben 2 nachten mogen genieten in “De Schuit”. Ontvangst was super. Net zoals het huisje en het ontbijt.. Hele enthousiaste en spontane gastvrouw en heer. Deze gaan wij zeker aanbevelen en we komen zeker weten een keer terug.

Ellis de boer
een jaar geleden

Wat een heerlijke high tea. Warm... hartig..zoetigheid allemaal op een mooi gedekte tafel geserveerd. Hele vriendelijke mensen. Was fantastisch!

Marcel & Patricia
een jaar geleden

Wat een fantastische B&B! Het huisje, de wellness, het ontbijt, de gastvrouw, allemaal top! Aan alles is gedacht, niets is teveel.
Romantische wellness met hot tub en sauna is aan te bevelen. Van houtkorf en fakkels tot aan rozenblaadjes en prosecco met lekkers ❤️ overal hartjes! Perfect!
Natasja en Gerard,, bedankt! We hebben genoten!

Groet Marcel & Patricia

Eric & Sylvia
2 jaar geleden

Voor ons verblijf op Tholen deze B&B geboekt voor 2 overnachtingen. 2 nieuwe huisjes met een eigen Thema. Onze keuze viel op de ‘van Gogh’ waar alles in stijl is aangepast en sfeerrijk is ingericht. ‘S morgens voorzien van een heerlijk en uitgebreid ontbijt met verse ingrediënten.

De gastheer en gastvrouw maken het verblijf compleet!
Een warm ontvangst en vriendelijk gedag.

Wij adviseren dit verblijf zeker aan!

Corina Boogert
2 jaar geleden

Heerlijk geluncht met mijn moeder. Prima service.

Jeanne en Pierre
2 jaar geleden

Een heerlijk weekend gehad. Wij sliepen in de van Gogh.. Heel mooi ingericht.. Goed geslapen en een heerlijk ontbijt Een echte aanrader. Leuke gastheer en gastvrouw.

Liane Boudestein
2 jaar geleden

Super leuke en gezellige ervaring gehad in De van Gogh. Heel mooi vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Leuke thema’s die tot in de puntjes zijn uitgevoerd. Kortom benb om naar terug te keren. Lekker geslapen, goed ontbijt en leuke hosts.

diana peter en sem
2 jaar geleden

heerlijk genoten op het terras van de koffie en de lekkere eigengemaakte appeltaart zeer vriendelijk ontvangen en een gezellig praatje gemaakt met de eigenaren zeer de moeite waard om een keer terug te gaan voor een lunch of high tea