Wij zijn Gerard en Natasja Verbruggen. Gerard is in 1968 geboren te Venray en Natasja is geboren in 1975 te Leiden. In 2009 hebben wij elkaar leren kennen via de moderne digitale weg en sinds 2010 zijn we een paar. Natasja was activiteitenbegeleidster op een Huntingtonafdeling in Katwijk en Gerard (was en is nog steeds) een zelfstandig computer programmeur. 

Na jaren gewoond te hebben in Rijnsburg (een dorpje naast Leiden), dromen en sparen, zijn wij in 2020 op zoek gegaan naar een huis met een stukje grond, waar we een theetuin terras en 2 B&B's konden opstarten. 

Na een jaar zoeken in alle hoeken en gaten van Nederland, kwamen we deze boerderij tegen in Sint-Maartensdijk (Smerdiek). We waren direct verliefd. Alles waar we van droomden was aanwezig. En het geluk was met ons.......

In januari 2021 mochten we dit droomhuis aankopen. En 26 april 2021 kregen we de sleutel. Natasja heeft hiervoor haar baan opgezegd en Gerard heeft zijn werk als ZZPer behouden. 

Na 3 maanden keihard klussen in samenwerking onze buren Koopman en met Thijs Klippel en zijn hardwerkende jongens werd onze 1ste droom werkelijkheid. 24 juli 2021 was de opening van ons gezellige theetuin terras! Het werd een heus succes, boven al onze verwachtingen.

Januari 2022 werden onze B&B huisjes bezorgd als puzzelpakketjes. Met de hulp van Jaap vd Marel en DVL timmerwerken deze prachtig huisjes opgebouwd. Daarna hebben we alles samen met fijne vrienden afgewerkt en ingericht.

Ons gezin bestaat ook nog uit 2 poezen (Kato & Saartje) en 2 katers ( Harry & Sammy) en we hebben een kippenren met 5 kipjes . Onze (aangevlogen) pauw hebben we geadopteerd en Hendrik genoemd. Hij is sinds april '23 ook lid van ons gezin.

18 maart 2022 konden we van start met de twee B&B's. De chalets kregen ieder een eigen naam en karakter. Namelijk "De Van Gogh" en "De Schuit".

Naast de B&B's hebben we ook een Wellness zone gecreëerd met een sauna en een hottub. Alles op hout gestookt. Deze kunnen door onze gasten bijgeboekt worden. Dat is 1 van onze vele arrangementen. 

We voelden ons vanaf dag 1 helemaal thuis in Sint-Maartensdijk. En dat kwam vooral door onze lieve buurtjes, maar ook zeker door de inwoners van het Eiland. Inmiddels weten mensen buiten Smerdiek ons ook te vinden. 

*20 maart 2023 waren wij op televisie te zien in het programma Bed and Breakfast van Max op NPO1. En daar waren wij de winnaars!!!