Wij zijn Gerard en Natasja Verbruggen. Gerard is in '68 geboren te Venray en Natasja is geboren in '75 te Leiden. In 2010 hebben wij elkaar leren kennen via de moderne weg en sindsdien zijn we een paar. Natasja was activiteitenbegeleidster op een Huntington afdeling en Gerard is een zelfstandig computer programmeur. Onze dochter Daphne is samen gaan wonen met onze schoonzoon Vincent nabij Gouda. 

Na jaren gewoond te hebben in Rijnsburg (dorpje nabij Leiden), dromen en sparen zijn wij in 2020 op zoek gegaan naar een huis met een stukje grond, waar we een kleine theetuin/terras en 2 B&B's konden opstarten. 

Na een jaar zoeken in alle hoeken en gaten van Nederland, ( Natasja wilde max. anderhalf uur van Leiden verhuizen) kwamen we deze boerderij tegen in Sint-Maartensdijk (Smerdiek). We waren direct verliefd. En het geluk was met ons.. Alles waar we van droomden was aanwezig.

In januari 2021 mochten we dit droomhuis aankopen. 26 april 2021 kregen we de sleutel. Natasja heeft hiervoor haar baan opgezegd en Gerard heeft zijn baan gewoon kunnen behouden. 

Na 3 maanden keihard klussen werd de 1ste droom werkelijkheid.

24 juli 2021 was de opening van ons gezellige terras. Het is een heus succes geworden, en boven verwachting!

18 maart 2022 zijn we gestart met onze twee B&B's. De chalets hebben ieder een eigen naam en karakter., namelijk De Van Gogh en De Schuit. Naast de B&B's bevindt zich een sauna en een hottub.

We voelden ons vanaf dag 1 helemaal thuis in Sint-Maartensdijk, Zeeland. En vooral heel welkom door onze buurtjes en inwoners. We zouden hier echt nooit meer weg willen.

Ons gezin is inmiddels uitgebreid met 2 poezen en 1 kat en in het voorjaar komt er een kippenren bij voor verse eitjes.