Wij zijn Gerard en Natasja Verbruggen. Gerard is in '68 geboren te Venray en Natasja is geboren in '75 te Leiden. In 2010 hebben wij elkaar leren kennen via de moderne weg en sindsdien zijn we een paar. Natasja was activiteitenbegeleidster op een Huntington afdeling en Gerard is een zelfstandig computer programmeur. Onze dochter Daphne woont samen met onze schoonzoon Vincent nabij Gouda. 

Na jaren gewoond te hebben in Rijnsburg (dorpje nabij Leiden), dromen en sparen zijn wij in 2020 op zoek gegaan naar een huis met een stukje grond, waar we een kleine theetuin/terras en 2 B&B's konden opstarten. 

Na een jaar zoeken in alle hoeken en gaten van Nederland, kwamen we deze boerderij tegen in Sint-Maartensdijk (Smerdiek). We waren direct verliefd. En het geluk was met ons.. Alles waar we van droomden was aanwezig.

In januari 2021 mochten we dit droomhuis aankopen. En 26 april 2021 kregen we de sleutel. Natasja heeft hiervoor haar baan opgezegd en Gerard heeft zijn baan gelukkig kunnen behouden. 

Na 3 maanden keihard klussen werd onze 1ste droom werkelijkheid.

24 juli 2021 was de opening van ons gezellige theetuin terras. Het was een heus succes geworden, en boven al onze verwachtingen!

Januari 2022 werden onze B&B huisjes bezorgd als puzzel pakketjes. Met de hulp van Daniek van Loon deze opgebouwd. Daarna alles ingericht. 

Eind maart 2022 zijn we gestart met de twee B&B's. De chalets kregen ieder een eigen naam en karakter., namelijk De Van Gogh en De Schuit. Naast de B&B's hebben we ook een sauna en een hottub gerealiseerd. Alles hout gestookt. 

We voelden ons vanaf dag 1 helemaal thuis in Sint-Maartensdijk. En dat kwam ook vooral door onze buurtjes, maar ook door inwoners van het Eiland. Maar ook daarbuiten weten mensen ons te vinden. Zo leuk.. nooit verwacht. 

Ons gezin is inmiddels uitgebreid met 2 poezen en in het voorjaar komt er een kippenren bij voor eigen verse eitjes.